FAQ Pasta Maestro app

/

Hoe kan ik de app downloaden?

 
De Grand’Italia Pasta Maestro applicatie is beschikbaar voor smartphone en tablet en gratis verkrijgbaar in de App store (iOS) en in de Google Play Store (Android).

Moet ik voor de app betalen?

 
De Grand’Italia Pasta Maestro applicatie is gratis te downloaden voor smartphone en tablet die het besturingssysteem van iOS of Android gebruiken.

Voor welke besturingssystemen is de Pasta Maestro app beschikbaar?

 
De Pasta Maestro applicatie is beschikbaar voor iOS versie 7 en hoger en Android versie 4.3 en hoger.

Waarom heeft Grand’Italia de app geïntroduceerd?

 
De Grand’Italia Pasta Maestro applicatie is gratis te downloaden voor smartphone en tablet die het besturingssysteem van iOS of Android gebruiken. Grand’Italia introduceert de Pasta Maestro app om te helpen een gevarieerde, échte Italiaanse pasta op tafel te zetten.

Waarom heet de app ‘Pasta Maestro’?
Grand’Italia gelooft erin dat iedereen een Pasta Maestro kan worden. Met het Grand’Italia assortiment en inspiratie kan iedereen een gevarieerde Italiaanse maaltijd op tafel zetten.

De app loopt vast, wat kan ik doen?


Dat is niet de bedoeling! Kan je misschien de app verwijderen en opnieuw installeren? Wellicht lost dit het probleem op. Indien je nog steeds problemen ervaart kan je contact opnemen via appservices@thegbfoods.com. Wij helpen je dan graag verder.

Wat betekent recept ‘speciaal voor jou’?


Voer jouw voorkeuren in (bijv. vegetarisch) en de app selecteert iedere week een recept speciaal voor jou. Handig! Bovendien switch je met je Pasta Profiel makkelijk tussen je tablet en smartphone, zo heb je je boodschappenlijstje altijd bij de hand.

Wat zijn de Italiaanse Klassiekers?


De Italiaanse Klassiekers zijn de pastagerechten waarvan Grand’Italia vindt dat iedereen deze een keer gemaakt, gegeten en beleefd moet hebben in zijn of haar leven. Tot deze lijst behoren authentiek Italiaanse gerechten die ondanks hun ontstaan geruime tijd geleden, nog steeds erg populair zijn in de hedendaagse Italiaanse keuken. Buon APPetito!

Wat kan ik met het boodschappenlijstje doen?


Met behulp van het boodschappenlijstje kun je makkelijk aangeven welke producten je nog in de supermarkt wilt kopen. Indien je bovendien een pasta profiel hebt aangemaakt, kun je switchen tussen devices (smartphone en tablet) en blijven de producten op je boodschappenlijstje bewaard. 

Hoeveel recepten staan er in de Pasta Maestro app?


Via de receptenzoeker kan je verschillende pasta recepten vinden. Op het moment staat er een 40tal recepten beschikbaar. Het is mogelijk dat wij deze selectie van recepten op basis van nieuwe ontwikkelingen en trends in de toekomst verder zullen uitbreiden. 

Wat zijn de verhalen achter de recepten?


Achter veel Italiaanse recepten schuilt een verrassend verhaal. Bij elk recept in de Pasta Maestro applicatie staat een kort verhaal over het gerecht dat je op tafel zet. Zo schotel je je gasten niet alleen iets lekkers voor, maar vertel je ze meteen iets over de pasta die ze eten.

Wat kan ik doen met de voorkeuren voor recepten?


Voer jouw voorkeuren in (bijv. vegetarisch) en de applicatie selecteert iedere week een recept speciaal voor jou. Handig! Bovendien filtert de receptenzoeker automatisch gerechten op basis van je ingegeven voorkeur(en).

Wat kan ik doen met ‘favorieten’?


Indien je een recept toevoegt aan je ‘favorieten’ wordt deze selectie opgeslagen en bewaard. Handig als je even snel weer dat ene recept wilt opzoeken. Indien je bovendien een pasta profiel hebt aangemaakt, blijft je selectie opgeslagen en wordt er gesynchroniseerd tussen de verschillende devices (smartphone en tablet).

Moet ik een profiel aanmaken om de app te kunnen gebruiken?


Om gebruik te maken van de Pasta Maestro applicatie is het niet noodzakelijk om een pastaprofiel aan te maken. Wanneer je de app opstart kun je in hetzelfde scherm als ‘profiel aanmaken’ ook kiezen voor de functie ‘overslaan’ rechts boven in beeld. Hiermee kun je ook zonder pastaprofiel gebruik maken van de Pasta Maestro app.

Waarom zou ik een pastaprofiel moeten aanmaken?


Het aanmaken van een pastaprofiel heeft verschillende voordelen. Door in te loggen met je profiel kun je verschillende devices (smartphone en/of tablet) synchroniseren, zodat je receptvoorkeuren en boodschappenlijstje up-to-date blijven op beide devices. Je kunt zelf een pastaprofiel aanmaken met je persoonlijke e-mailadres of inloggen via je Facebook account. Om de Pasta Maestro app te gebruiken is het echter niet verplicht om een pastaprofiel aan te maken. 

Ik heb geen mail gekregen met registratielink en kan hierdoor niet verder met de app?


Wij vinden het vervelend dat je geen e-mail met registratielink heeft ontvangen en dat hierdoor de Pasta Maestro App niet goed werkt. Zou je kunnen checken of de e-mail met registratielink eventueel in de spam-inbox is binnengekomen? Wanneer je de link volgt zou je automatisch moeten worden ingelogd in. Ervaar je nog steeds problemen? Neem dan contact op via appservices@thegbfoods.com en wij helpen je graag verder.

Ik kan niet inloggen?


Vervelend, dat is niet de bedoeling! Kun je ons een persoonlijk bericht sturen zodat we contact met je kunnen opnemen, wat er niet werkt.

Moet ik telkens opnieuw inloggen als ik de Pasta Maestro app wil gebruiken?


Om de Pasta Maestro applicatie te gebruiken is het niet nodig om telkens opnieuw in te loggen. Je kunt gewoon ingelogd blijven staan zodat de app automatisch je profiel laadt indien je deze opnieuw gebruikt.

Ik wil mijn wachtwoord veranderen, hoe doe ik dit?


In de Pasta Maestro applicatie is er de mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen. Deze optie kan je vinden in het ‘menu’ onder ‘instellingen’. 

Wat gaan jullie met mijn gegevens doen?


Grand’Italia handelt in overeenstemming met de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt en respecteert de privacy van alle gebruikers van de Pasta Maestro applicatie. De gegevens worden alleen in de applicatie omgeving gebruikt om de gebruikservaring zo optimaal mogelijk te maken. Voor de volledige omschrijving kunt u onze disclaimer raadplegen.

Antwoord niet gevonden? Stuur een e-mail naar appservices@thegbfoods.com.